29/9-2010

Ytteligare en smäll, vet inte hur mycke jag orkar ta...


Kom hem.

Jag saknar honom, vill bara att han ska komma hem igen. Att han ska hålla om mig trösta mig och säga att allt kommer bli bra igen. Ett barnprogram på tven idag gjorde att grät i flera timmar, han och jag brukade sjunga intro sången och fjanta oss. Allt, precis allt, påminner om honom om oss. Hela min omvärld skriker hans namn. Men jag kan inte ens säga det högt. Tänker han på mig när han ser något som var vårt? Eller rycker han bara på axlarna åt det eftersom det var hans val att lämna mig. När grabbarna ringer sina flickvänner tänker han på mig då? Jag hoppas att jag finns där någonstans i hans tankar att jag inte är helt raderad ur hans minne, för om det är så att jag inte finns där längre då orkar jag inte längre....


.

I'm falling apart, I'm barely breathing with a broken heart that's still beating...


16/9-2010

Idag är det en sådan där dag, då en liten skit sak gör att man faller tillbaka till ruta ett igen. Och man ligger bara på golvet och gråter hysteriskt, finns inget som kan stoppa tårarna eller dämpa smärta. Hjärtat väger fler ton och det gör fysiskt ont i hela kroppen. Jag saknar honom och det kvittar vad jag än gör så kommer jag alltid älska honom han var mitt allt och nu fattas något mig.
- Moa M.


15/9-2010

Inatt har jag sovit hemma hos Sonja tillsammans med Charlotte. Stannade där hela dagen eftersom jag var ledig medans de åkte till jobbet, hämtade upp Charlotte sen och vi åkt hem till stan. Väldigt mysigt och skönt med lite miljöombyte. Få komma ifrån lägenheten och andas lite.
Allt påminner om oss här...

Det är underbart att ha vänner som ställer upp så otroligt mycket just nu, ni vet vilka ni är och jag älskar er.
 

- Charlotte & Sonja sommaren -08


Sad


Vad händer nu?

Senaste dagarna har jag reflekterat över hur fruktansvärt det är när folk väljer att gå skilda vägar och hur det känns som att en individ dör. För när människor spenderar så många år tillsammans vid varandras sida så växer en ny karaktär fram och skapar ett Vi.

Men vem är man sen? Vissa hittar aldrig tillbaka till sitt "jag". Och lever resten av sitt liv i skuggan av det som var Vi.

- Petra Tungården shecity.se

Fantastiskt skrivet och stämmer otroligt bra in i mina tankar över livet just nu.


Moa

Har tillslut bestämt mig för att starta en blogg, går igenom en mycket tuff period i mitt liv just nu och behöver få skriva av mig ibland, men det blir inte bara djupa inlägg, utan en salig blandning. ENJOY!


RSS 2.0